Viltstängsel

Viltstängsel är ett kostnadseffektivt och snabbmonterat alternativ som passar naturtomter eller när du behöver inhägna ett större område. Du kan använda träpålar eller metallstolpar och viltnätet finns i ett flertal variationer när det gäller maskstorlek och höjd. Gemensamt är dock det varmgalvaniserade och helt underhållsfria utförandet på vridknutsnät, fixknutsnät och x-knutsnät.

Montera med träpålar eller metallstolpar

Viltstängsel används ofta längs vägar för att förhindra viltolyckor, eller för djurhägn och planteringar. Det är också ett vanligt val för naturtomter, som hundinhägnad eller när man vill ha ett extra skydd intill en planterad häck. Viltnäten finns med olika stora maskor, och ofta har det större maskor upptill för att ge ett luftigt intryck och midre maskor nertill för att hindra smådjur. Du kan montera viltstängsel med impregnerade träpålar eller med stolpar i metall, och det finns flera grindar att kombinera med: trägrind, nätad villagrind och farmargrind passar bra.

Snabba leveranser och enkelt montage

I vår e-handel kan du köpa viltstängsel i färdiga paket med allt material du behöver för att själv montera. Vi har både vridknutsnätnät och stolpar i lager och har därför kort leveranstid. Vi skickar också alltid med en montageanvisning för att du lätt ska kunna montera ditt nät.

Hjälp med montaget?

Du vet väl att vi kan hjälpa dig med montage av viltstängsel?