Palissader

Palissader är stålstaket med mycket hög säkerhet. Det gör palissader till ett bra val när höga krav ställs på områdesskyddet: den kraftiga konstruktionen är avskräckande samtidigt som den ger ett exklusivt intryck. Ofta används de kring bilfirmor och andra anläggningar där kraven på säkerhet och god design är höga, men palissader i lägre höjd är också snygga som staket runt privata bostäder. Pallisader uppfyller försäkringsförbundets krav enligt mekaniska skydd RUS200:3. 

Svetsade stålprofiler

Palissader består av svetsade stående och liggande stålprofiler som monteras i sektioner med stolpar 60x60 mm. Palissad-sektionerna finns i flera höjder och färger och monteras med direktgjutna stolpar. Eftersom palissader står emot både intrång och yttre åverkan som påkörning väldigt väl är oftast reparationskostnaderna mycket låga, och med palissader får du verkligen ett underhållsfritt och hållbart områdesskydd.

Flera modeller och färger

I vår e-handel finns palissader i mörkgrönt, svart och varmförzinkat utförande och i fem olika höjder. Genom att köpa kompletta paket får du allt som behövs för att själv montera stålstaketet- men våra proffsiga montageteam kan förstås också hjälpa dig att montera.

Vi hjälper dig att montera!

Vi monterar palissader. Begär en offert här!