Kontakta oss för offert

Vi älskar staket, och vi har alltid tid för en pratstund om du behöver hjälp att välja eller har frågor kring hur det fungerar med montage. Du når våra kontor i Stockholm, Göteborg och Norrtälje på samma växelnummer.

Har du tomtritningar, kartor eller bilder som vi kan behöva så går det bra att maila dem tillsammans med din förfrågan.

Ring oss! 08-500 11 530

Besök vårt showroom

Vill du istället klämma och känna lite på våra staket och stängsel i lugn och ro är du välkommen till vårt Showroom, som finns i anslutning till vårt kontor i Haninge, Stockholm. Här har vi ett urval av smidesstaket, villastängsel och andra staket uppsatta. Ring gärna innan ditt besök så att vi vet att vi kan ta emot dig på bästa sätt när du kommer!

Vi finns på Kilowattvägen 12 i Handen.
Välkommen till oss!

Om Skandinaviska Områdesskydd

Staket.nu är en informationssida från Skandinaviska Områdesskydd. Vi är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm. Våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, ambassader och statliga institutioner. Vi erbjuder alla, oavsett storlek och geografisk placering, ett stort utbud av produkter med hög kvalitet. I vår e-handel Stängselbutiken samlar vi material av proffskvalitet för alla sorters kunder, och vi är öppna med såväl priser som information.

Alltid garanti på material och montage

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 6000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor, och vi lämnar alltid fasta priser samt fem års garanti på utförda montage.