Smidesstaket

Smidesstaket är det mest exklusiva staketet, och det finns i ett stort antal modeller. Järnstaket är tidlösa, underhållsfria och mycket hållbara, och även om det är ett dyrare alternativ än många andra så finns det stora skillnader mellan olika modeller och med den långa livslängden i åtanke är det ett mycket bra val.

Ett flexibelt staket

Smidesstaket är tvärtemot vad man kanske kan tro ett väldigt flexibelt områdesskydd som kan monteras nästan var som helst. Eftersom smide monteras i sektioner mellan stolpar kan man anpassa staketet på flera olika sätt för att passa en sluttande eller ojämn mark, eller oregelbundna vinklar. Ett alternativ är att bygga upp marken så att den blir jämn, med till exempel en stödmur, och annars kan själva sektionerna anpassas. Dels kan man trappa sektionerna om marken sluttar, men lika vanligt är att helt enkelt måttbeställa sektionerna i smide för att passa markens lutning. Du kan också enkelt förändra järnstaketets utseende genom att välja ytbehandling, färg och grindstolpar i olika utföranden. 

Flera modeller och färger

Smidesstaketen finns i ett stort antal modeller, i såväl genomgående järn som ihåliga profiler. Dessutom finns flera modeller av smidesräcke, som fungerar bra för balkonger, uteplatser och trappor. I vår e-handel hittar du alla tillgängliga modeller av smidesstaket och smidesräcken, och vill du ha hjälp att planera ditt smidesprojekt så är du alltid välkommen att ringa oss.

Vi hjälper dig att montera!

Vi hjälper dig med både planering, utmätning och montage av ditt smidesstaket.