Villastängsel

Villastängsel är en riktig klassiker! Det nätade staketet är både prisvärt och underhållsfritt, och det är dessutom relativt enkelt att montera i alla möjliga sorters terräng. Villastängsel består av nät med 50x50 mm diamantformade maskor och stålstolpar. Stängslet finns i fyra standardfärger: mörkgrönt, olivgrönt, svart och varmförzinkat, och i flera höjder, från 80 cm och upp till 200 cm.

Svensk standard för stängsel

Kärt barn har många namn, och precis så är det med villastängsel. Många refererar till villastägsel som flätverksstängsel, nätstaket eller Gunnebostängsel, och just Gunnebostängsel kommer från en av de första stängseltillverkarna. Idag finns en svensk standard för flätverksstängsel som anger hur det ska se ut och vad det ska bestå av, så att du som kund ska kunna vara säker på att du får rätt kvalitet. Den reglerar material, godstjocklek och maskstorlek, till exempel.

Kompletta paket för enkelt montage

I vår e-handel kan du köpa villastängsel i kompletta paket med allt material du behöver för att själv montera. Det är bra eftersom det annars är väldigt många detaljer att plocka ihop, och ibland är det svårt att veta exakt vad man behöver. Våra nätstaket i standardmått finns alltid i lager och har därför kort leveranstid. Du beställer det enkelt online i Stängselbutiken.

Montagehjälp?

Du vet väl att vi kan hjälpa dig med montage av villastängsel?