Trädgårdsstängsel

Trädgårdsstängsel är enklare nätstängsel som passar för att markera villaträdgården eller planteringen. Näten är plastbelagda och dekorativt utformade vilket gör dem fina även vid rabatter. Våra mest populära trädgårdsstängsel kallas Eurofence, och näten monteras med trästolpar som slås ner i marken.

Enkelhet som passar många

Eurofence har en enkel och snygg design som passar många. Nätet har maskor som är större nertill och blir mindre mot överkanten, och det finns i höjder på 800, 1000 eller 1200 mm. Nätet är svetsat, varmgalvaniserat och pulverlackat.
Stolparna som oftast används är impregnerade träpålar som slås ner i marken med stolpnedslagare eller gummiklubba, och eftersom de ska ner i marken så mycket som 50 cm står de stadigt.

Kompletta paket för enkelt montage

I vår e-handel kan du köpa trädgårdsstängsel i kompletta paket med allt material du behöver för att själv montera. Självklart kan du också köpa trädgårdsnätet och pålarna var för sig. Våra standardmodeller finns alltid i lager och har därför kort leveranstid. Har du egna idéer kring hur ditt nätstängsel ska se ut hjälper vi dig gärna med både material och montage.

Hjälp med montaget?

Du vet väl att vi kan montera ditt trädgårdsstängsel? 

Referenser