Industristängsel

Industristängsel är ett prisvärt och flexibelt områdesskydd som inte kräver något underhåll. Det fungerar bra att montera på alla sorters underlag och är ett extra bra val när marken är ojämn eftersom nätet är väldigt anpassningsbart.

Industristängsel passar de flesta företag och industrier där extra säkerhet behövs, och det går snabbt att montera upp. I de fall reparationer är nödvändiga är det snabbt och kostnadseffektivt gjort.

Svensk standard för hög kvalitet

Sveriges Stängselentreprenörers förening har tagit fram en svensk standard för flätverksstängsel, för att du som kund ska kunna känns dig trygg i att kvaliteten är hög och hållbar. Standarden reglerar rostskydd, trådtjocklek, godstjocklek och maskstorlek, till exempel. Vårt industristängsel följer självklart den svenska standarden för flätverksstängsel, och vi lämnar alltid fem års rostskyddsgaranti.

Kompletta paket för enkelt montage

I vår e-handel kan du köpa industristängsel i kompletta paket med allt material du behöver för att själv montera. Du kan få ditt stängsel i fyra standardfärger (mörkgrön, olivgrön, svart och varmförzinkat) och med eller utan taggtråd på toppen. Självklart har vi flera typer av industrigrindar för att komplettera ditt stängselsystem.

Montagehjälp

Vi kan hjälpa dig med montage av industristängsel!