Stålnätspaneler

Stålnätspaneler är en sorts högsäkerhetsskydd med mycket kraftig konstruktion och stilren design. Panelerna består av punktsvetsade ramar av galvaniserat stål och det ger dem slitstyrka och lång livslängd. Med stålnätspaneler  krävs inget underhåll och reparationskostnaderna blir nästintill obefintliga eftersom nätet inte kan klippas upp eller klättras på. Paneler uppfyller försäkringsförbundets krav enligt mekaniska skydd RUS200:3.

Flera standardmått och färger

Stålnätspaneler säljs i färdiga sektioner som monteras ihop med 60x40 stålstolpar som direktgjuts. Sektionerna är 2,5 m långa och finns i flera olika höjder och med flera olika dimensioner på maskorna. Stolpar och paneler finns i fyra olika färger och alla typer av standardfästen passar.

Flera modeller och färger

Stålnätspaneler passar extra bra som områdesskydd där säkerhetstänket är långsiktigt och kraven på design och kvalitet är höga: vid bilfirmor, järnvägar, industrier, bollplaner, försvarsanläggningar och fängelser. I vår e-handel finns panelsektioner och stolpar flera mått och färger, och möjligheten att göra tillval som taggtråd eller hajfena på toppen för extra säkerhet.

Vi hjälper dig att montera!

Vi hjälper till med montage av stålnätspaneler.