Vi kan staket!

Vi kan staket! Hos oss hittar du trästaket, spaljéer och bullerplank. Vi har ett stort sortiment av olika nätstaket såsom stängsel för villa och industri och trädgårdsstängsel, och ett brett utbud av smidesstaket och stålstaket. Du kan köpa material i proffskvalitet direkt från oss för att bygga ditt staket själv, eller låta oss montera åt dig.

Staket.nu är en del av Skandinaviska Områdesskydd. Vi monterar staket, stängsel och grindar i hela Sverige!


Vi finns nära dig

Vi har kontor i Stockholm, Norrtälje och Göteborg. Dessutom har vi lokala montageteam på flera orter i Sverige. På så vis kan vi vara snabbt på plats och hålla etableringskostnaderna låga. Här hittar du alla våra kontor!

Alltid fasta priser

Vi tycker att tydlighet och transparens är viktigt, och därför jobbar vi bara med fasta priser. Du ser tydligt vad ditt material och ditt montage kostar, och vi håller vad vi lovar.

Montera själv? Vi levererar i hela Sverige

Vill du montera ditt stängsel eller staket själv? Vi säljer samma material som vi själva använder för montage, så att du kan vara säker på att du får riktigt bra kvalitet. Du hittar allt vårt material för stängsel och staket med tydliga priser i vår egen E-handel Stängselbutiken. Vi skickar ordrar året runt och till hela Sverige från vårt centrallager i Haninge, Stockholm.